About Store Forum Documentation Contact
Donations:
178$/mo



Post Reply 
Strange render problem on ATI card
Author Message
tipforeveryone Offline
Member

Post: #1
Strange render problem on ATI card
All text in UI disappear and rendered noise
here is my spec

Radeon Software Version - 17.1.1
Radeon Software Edition - Crimson ReLive
Graphics Chipset - Radeon RX 560 Series
Memory Size - 4096 MB
Memory Type - GDDR5
Core Clock - 1224 MHz
Windows Version - Windows 10 (64 bit)
System Memory - 16 GB
CPU Type - Intel® Core™ i7-8700 CPU @ 3.20GHz


Attached File(s) Image(s)
   
06-09-2020 02:17 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: Strange render problem on ATI card
This is most likely a problem related to a bug in AMD GPU driver.
https://www.esenthel.com/forum/showthread.php?tid=9625

There's a workaround in place only in the following condition:
ContainsAll(D.deviceName(), "AMD Radeon", true, true)

What's your D.deviceName()?
Is this
Bool ok=ContainsAll(D.deviceName(), "AMD Radeon", true, true)
true or false?
06-09-2020 05:15 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #3
RE: Strange render problem on ATI card
I've uploaded an update for Windows Binary and GitHub source, please try it.
06-09-2020 06:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tipforeveryone Offline
Member

Post: #4
RE: Strange render problem on ATI card
(06-09-2020 06:05 AM)Esenthel Wrote:  I've uploaded an update for Windows Binary and GitHub source, please try it.

How can I get update ? just re-run downloaded installer ?

and here is what I get when putting the line Exit(ContainsAll(D.deviceName(), "AMD Radeon", true, true));

I re-install the engine and it works, thanks !


Attached File(s) Image(s)
   
(This post was last modified: 06-09-2020 08:15 AM by tipforeveryone.)
06-09-2020 07:58 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply